Kwaliteitsbedrijven kiezen voor BouwGarant

Bij de ruim 1300 bouwbedrijven die zijn aangesloten bij BouwGarant staat kwaliteit voorop. Zij gaan voor het beste eindresultaat. Met het BouwGarant-keurmerk laat je zien dat je kwaliteit en zekerheid hoog in het vaandel hebt staan. Resultaat: meer onderscheid met je bedrijf én opdrachtgevers die net als jij de kwaliteit van het resultaat het allerbelangrijkst vinden.

Je zult het ongetwijfeld dagelijks merken: de markt is vol met bouwbedrijven, klusbedrijven en zzp’ers die dingen naar dezelfde opdrachten. De klant heeft het voor het uitkiezen. Zie je dan maar eens te onderscheiden van de collega’s. Met prijs, specialisatie, een transparante manier van offreren, of gewoon doordat je goed werk levert? Met een BouwGarant-keurmerk is het voor de klant meteen zonneklaar dat al die zaken goed geregeld zijn.

Om het BouwGarant keurmerk te kunnen voeren dien je te voldoen aan de kwailiteitseisen van BouwGarant. Voor meer informatie kun je het online formulier invullen.

Maak het onderscheid met BouwGarant

Door aan te sluiten bij BouwGarant:

  • Is het voor de klant helder dat je beschikt over de juiste diploma’s en verzekeringen.
  • Draagt jouw bedrijf een sterk keurmerk. Ruim 70% van de Nederlanders kent BouwGarant.
  • Kun je verzekerde garantie aanbieden. Dit is steeds vaker een eis van geldverstrekkers.
  • Word je gevonden op onze website met jaarlijks ruim 150.000 bezoekers.
  • Kun je op de website aangeven wat jouw specialismen zijn, zodat je daar beter op gevonden wordt.
  • Lift je mee met de landelijke reclamecampagnes van BouwGarant.

De belofte van BouwGarant

Met BouwGarant weet de klant dat hij in zee gaat met een professioneel en ervaren bouwbedrijf bij wie zijn bouw-, verbouw-, of renovatieproject in goede handen is. Het BouwGarant-keurmerk beidt onderscheid voor je bedrijf.

Meld je aan bij BouwGarant

Wil je ook horen bij deze selecte groep kwaliteitsbouwers? Kijk hier voor de richtlijnen voor deelname.

Keurmerk aanvragen

Om het BouwGarant keurmerk te kunnen voeren dien je te voldoen aan de kwailiteitseisen van BouwGarant. Voor meer informatie kun je het online formulier invullen.

Let op! Uw bedrijf dient minimaal 2,5 jaar ingeschreven te zijn bij de KvK.