Tip! Zo vergelijk je snel meer dan 500 beschikbare aannemers

Op zoek naar een geschikte aannemer? Of heb je al een aannemer op het oog en ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op Bouwnu.nl staan meer dan 500 reviews van bouwbedrijven en aannemers uit het hele land.

‘Degelijk toestel. Maakt weinig lawaai. Ook fijn dat je meerdere programma’s kunt draaien. Een 8!’ Een beoordeling van een wasmachine - of welk ander product dan ook - helpt je bij jouw keuze. In vele sectoren zijn reviews de normaalste zaak, dus waarom zou de bouw een uitzondering zijn?

500 REVIEWS

Precies, zo dachten de oprichters van Bouwnu.nl er ook over. Inmiddels staan op de website meer dan 500 aannemers met minimaal 1 review, en dat worden er steeds meer. Bouwnu initiatiefnemer Edwin Groot vindt het voor de consument belangrijk dat er iets te kiezen en te vergelijken is. “Als er een paar bedrijven zijn met één review, kun je geen echte vergelijking maken. Daarom ben ik blij dat er steeds meer aannemers actief aan de slag gaan, hun profielpagina invullen en reviews aan hun klanten vragen.”

ONAFHANKELIJKE VERGELIJKINGSWEBSITE

Bouwnu is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen (SKB), een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Transparantie is belangrijk, vooral bij een van de grootste aankopen van uw leven. Aan de ene kant zijn positieve reviews de beste reclame voor een aannemer, aan de andere kant kunnen reviews ook concrete verbeterpunten voor bouwbedrijven naar boven halen. Op deze manier dragen wij samen een steentje bij aan de kwaliteit in de woningbouw.

In de toekomst kan niemand kijken, maar door middel van de reviews van anderen krijg je alvast een voorproefje. Je verdient een vakman. Op naar een succesvol bouwproject!