Een moderne woning waar je lang van geniet

Een huis waar je prettig in woont samen met je gezin, maar ook later met zijn tweeën fijn in kunt wonen: dat is waar Eveline naar op zoek was. Ze zat bomvol ideeën over hoe haar droomwoning eruit moest zien. Dus zette ze een grote stap en bouwde uiteindelijk haar eigen huis.

Het huis van Eveline heeft een stoere en moderne vormgeving gekregen, precies zoals ze het voor zich zag. Krachtige muren, behoorlijke gevels en mooie gevelstenen in combinatie met transparante raampartijen. ‘Die overgang vind ik heel erg gaaf geworden.’ vertelt Eveline.

‘Het ontwerp is pas definitief als jullie er verliefd op worden,’ maakte aannemer Rob duidelijk aan Eveline. Tijdens het hele proces heeft Rob ervoor gezorgd dat Eveline een gevoel van vrijheid kreeg. Niets staat vast, de opdrachtgever is degene die de uiteindelijke keuzes mag maken. 

‘Dat de aannemer is aangesloten bij BouwGarant vind ik persoonlijk een must,’ benadrukt Eveline, ‘het zou zonde zijn als je in dit hele proces geconfronteerd wordt met problemen bij de aannemer. Je wilt dat je huis goed afgebouwd wordt.’ Dankzij Rob was dit gelukkig het geval.

Rob vertelt dat hij het bouwproject helemaal geslaagd vind. ‘Het eindresultaat is mooier dan de tekening,’ vertelt Rob. Eveline en haar gezin zijn ook ontzettend gelukkig met het resultaat. Zoals Eveline zegt: ‘We zijn er absoluut verliefd op geworden.’