Kwaliteitsaannemers kiezen voor BouwGarant

Bij de 1.425 bouwbedrijven die zijn aangesloten bij BouwGarant staat kwaliteit voorop. Zij gaan voor het beste eindresultaat. Daar wilt u toch ook bij horen? Met het BouwGarant-keurmerk onderscheidt u zich van al die aanbieders op de markt van bouwen, verbouwen en renoveren. Het resultaat: meer, nieuwe klanten die net als u de kwaliteit van het eindresultaat het allerbelangrijkst vinden.

U zult het ongetwijfeld dagelijks merken: de markt is vol met bouwbedrijven, klusbedrijven en zzp’ers die dingen naar dezelfde opdrachten. De klant heeft het voor het uitkiezen. Zie je dan maar eens te onderscheiden van de collega’s. Met prijs, specialisatie, een transparante manier van offreren, of gewoon doordat u goed werk levert? Met een BouwGarant-keurmerk is het voor de klant meteen zonneklaar dat al die zaken goed geregeld zijn.

 

Om het BouwGarant keurmerk te kunnen voeren dient u te voldoen aan de kwailiteitseisen van BouwGarant. Voor meer informatie kunt u het online formulier invullen.

 

Maak het onderscheid met BouwGarant

Door aan te sluiten bij BouwGarant:

  • Is het voor de klant helder dat u beschikt over de juiste diploma’s en verzekeringen.
  • Draagt uw bedrijf een sterk keurmerk. Ruim 70% van de Nederlanders kent BouwGarant.
  • Kunt u verzekerde garantie aanbieden. Dit is steeds vaker een eis van geldverstrekkers.
  • Wordt u gevonden op onze website met jaarlijks ruim 150.000 bezoekers.
  • Kunt u op de website aangeven wat uw specialismen zijn, zodat u daar beter op gevonden wordt.
  • Lift u mee met de landelijke reclamecampagnes van BouwGarant.

De belofte van BouwGarant

Met BouwGarant weet de klant dat hij in zee gaat met een professioneel en ervaren bouwbedrijf bij wie zijn bouw-, verbouw-, of renovatieproject in goede handen is. En BouwGarant levert ú meer werk op.

 

Meld u aan bij BouwGarant

Wilt u ook horen bij deze selecte groep kwaliteitsaannemers? Kijk hier voor de richtlijnen voor deelname.

 

Keurmerk aanvragen

Om het BouwGarant keurmerk te kunnen voeren dient u te voldoen aan de kwailiteitseisen van BouwGarant. Voor meer informatie kunt u het online formulier invullen.