5x kwaliteit en zekerheid van BouwGarant.

Op zoek naar de juiste aannemer voor een verbouwing of nieuwbouw? Dat kan best ingewikkeld zijn, want er zijn veel factoren waar je op moet letten: betrouwbaarheid, kwaliteit, kosten, planning, specialisaties en ga zo maar door. Werk daarom altijd samen met een aannemer die bij BouwGarant is aangesloten. Dan kies je voor 5x kwaliteit en zekerheid.

 

 

1: de juiste opleidingen en verzekeringen

Iedereen kan zich een aannemer noemen. Maar lang niet alle aannemers mogen zichzelf een BouwGarant-aannemer noemen. Alleen als ze over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikken (zoals het aannemersdiploma en verzekering tegen schade tijdens de bouw), komen ze in aanmerking voor het keurmerk. Bovendien moeten ze minimaal twee jaar ervaring hebben als hoofdaannemer. Je weet met een BouwGarant-aannemer dus zeker dat je met een gedegen vakman in zee gaat.

2: kwaliteitscontrole

De kwaliteitseisen van BouwGarant zijn streng, maar zo willen wij ervoor zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan. De eisen gaan onder andere over de manier van offreren, hoe een aannemer meer- en minderwerk vastlegt en de werkwijze bij opleveren. Regelmatig worden de aannemers getoetst door een onafhankelijke instantie of ze nog voldoen aan alle kwaliteitseisen.

3: bewezen kwaliteit

Reviews lezen helpt veel mensen bij de keuze voor hun aannemer. Positieve of juist negatieve berichten van anderen zijn vaak een goede leidraad of je de juiste aannemer kiest voor jouw klus. Daarom kunnen alle BouwGarant-aannemers reviews ontvangen op www.bouwnu.nl. Zo krijg jij een transparant beeld van de aannemer.

4: vangnet bij problemen

Je gaat er niet vanuit, maar het kan gebeuren dat er iets misgaat tijdens het (ver)bouwen. Kom je er samen met de aannemer niet uit? Dan sta je niet alleen. BouwGarant helpt je met een professionele Servicedesk, een uitgebreide klachtenregeling en een onafhankelijke geschillencommissie.

5: optimale zekerheid met een garantie

Je kan voor extra zekerheid een van de vier garanties af te sluiten:

Hiermee word je onder andere beschermd tegen faillissement van de aannemer, verborgen en constructieve gebreken na de oplevering en het niet halen van energiedoelen.

Vind je aannemer

Met een BouwGarant-aannemer zit je altijd goed. Aan de slag met jouw (ver)bouwproject? Vind een aannemer die bij je past.